Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Преслава отказа бебе на Бирмата

отпечатай новината

20.12.2012 14:45 | Видян 3817 пъти

Преслава отказа бебе на Бирмата

Преслава показа любовта си към Георги Станоев - Бирмата публично, след като си пийна порядъчно в чалга клуб в Благоевград преди вечер, издава Всеки ден.

Фолк звездата разцелува любимия си пред очите на всички в заведението и сама опроверга твърденията си, че двамата са разделени и е самотна в леглото.

Преслава и Жоро Бирмата дойдоха заедно като двойка на партито. Те бяха поканени от приятел на баровския син да празнуват раждането на дъщеря му.

Щастливият татко Кирил, който е син на петролния бос Витан Витанов, пожела и на певицата и любимия ѝ скоро да се сдобият с наследник. Вместо да прояви тактичност, Бирмата на микрофона помолил гаджето си да му роди дете, разказват очевидци.

Преслава обаче се престорила, че приема като закачка думите му и казала, че има много време, а и първо сватба. Според запознати бракът на певицата и любимият ѝ не е много далеч, тъй като тя носи пръстен, връчен ѝ от баровеца още преди месеци.

Напук на думите ѝ, че той не е годежен, близки до семейството на Станоев са категорични, че родителите му вече приемат Преслава за снаха и се готвят за грандиозна сватба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !