Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Деси Стоянова от "Преди обед" бременна?

отпечатай новината

21.12.2012 10:00 | Видян 5719 пъти

Деси Стоянова от

Деси Стоянова скоро ще стане майка на още едно дете. Вероятно вече е в четвъртия месец, но водещата на предаването "Преди обед" по bTV пази в тайна благата вест. Наблюдателни зрители бързо разкриха екранната половинка на Александър Кадиев, пише Уикенд.

Коремчето на журналистката е доста наедряло. Опитите на стилистите на да прикрият бременността на Деси с по-свободни тоалети се оказаха неуспешни. Изпъкналият корем на Стоянова личи и на екран. Освен това водещата подклажда съмненията с поведението си. Деси се движи бавно и внимателно, когато трябва да се премести до Сашо Кадиев и заедно да интервюират гостите си. Преди да седне до колегата си, журналистката се изпьва като струна и придържа корема си.

"Всяка бременна жена има навика да пази корема си и да внимава да не се прегъва, когато сяда коментират редовни зрители. Други пък лансират версията, че Стоянова може да не очаква дете, а просто да е напълнява.

Наистина ли Деси е бременна, се чудят и колегите й в bTV. Естествено никой от тях не смее да зададе толкова личен въпрос. Затова всички чакат времето да покаже дали подозренията им са основателни. Ако е бременна, Стоянова съвсем скоро няма да има избор и сама ще си каже.

В bTV вече не се задоволяват само с обсъждане на бременността на Деси Стоянова. Коментират и вероятността водещата отново да има близнаци. Тя вече е майка на двама синове от съпруга си Велислав, който също е журналист. Близнаците Красимир и Стефан са почти на 4 години. Водещата на "Преди обед" винаги е била сочена за пример като работеща майка.

"Със сигурност ще успее да се справи дори ако отново има близнаци", вълнуват се колеги на Деси. Съвсем скоро ще стане ясно с колко членове ще се увеличи семейството на водещата, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !