Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Малина: Никой не може да ме замести!

отпечатай новината

28.07.2008 11:49 | Видян 21618 пъти | Гласували 7

Малина: Никой не може да ме замести!

Защо голяма звезда като Вас няма да участва в турнето на Планета тази година?
Тази година реших да не взимам участие на Турнето поради няколко причини, които не са свързани с липса на песни или идеи, напротив. Искам да отделя необходимото време за представянето на новите ми проекти, което не би било възможно, ако не съм концентрирана само върху тях. Освен това мисля, че липсата ми на Турнето тази година, ще предизвика екстаз на „Турне 2009”. И не на последно място, с години отлагам летни ангажименти, които съм решила това лято да поема и искам да бъда точна към хората, с които сме се договорили. Това че няма да участвам на Турнето  не означава, че ще се отделя от моите почитатели, защото то е само част от многото сцени, на които ние се изявяваме.

Вярно ли е, че хонорарите за концертите са по-малко?
Не бих могла да знам, а и не се интересувам от парите, които получават моите колеги. Хонорарите са въпрос на лични договорки между изпълнителите и продуцента.

Вярно ли е, че има слаба продажба на билети за концерти?
Нямам представа.

Има ли криза в Пайнер?
Ако се базираме на факта, че излизат всеки месец десетки нови клипове и все по-добри албуми не можем да говорим за криза, а за възход.

Вие сте най-атрактивната изпълнителка и правите най-ефектното шоу... Има ли от тазгодишните участнички такава, която да ви замести?
Благодаря за оценката! Не се боя от конкуренция! Ще приветствам всяка добра сценична изява, но не мисля, че някой може да ме замести, защото се отличавам със собствен стил и индивидуалност, изградени през годините.

Какво смятате за новоизгряващите Андреа, Джена и Елена?
Имам положително мнение за тях и им желая  успех.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !