Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

Плевнелиев се прочу с новогодишен гаф

отпечатай новината

02.01.2013 14:45 | Видян 3312 пъти

Плевнелиев се прочу с новогодишен гаф

Гаф от новогодишната реч на Росен Плевнелиев разбуни духовете в социалните мрежи. Във втората половина на изказването си президентът приобщи американския щат Колорадо към българската природа."Страна с древна култура, богата история, неповторима природа", казва Плевнелиев, при което до него цъфва снимка на... Роки планина в Колорадо, САЩ, пише Блиц.

Засега от "Дондуков" 2 мълчат по случая и така големият въпрос: "Кой е отговорен? Плевнелиев или администрацията му?" остава без отговор. "Ако има реакция, тя ще бъде публикувана на официалния сайт", коментираха лаконично пред Блиц от "Дондуков" 2.

Гафът обиколи социалните мрежи със скоростта на стрела и стана повод за подигравателни постинги от страна както на обикновени потребители, така и на бивши политици като вътрешния министър от кабинета "Костов" Богомил Бонев: "В Google на "Плевнелиев гаф" се получава първият screenshot. Още не са добавили "анексирането" на Колорадо. Лично аз му пожалавам с това да приключат грешните му стъпки за първата година от мандата. Дано, ама надали:)"

Любопитното в случая е, че същият гаф е допуснат в сайта на "Балкантурист". Там в рекламна брошура за почивка в Пампорово фигурира същата снимка от Колорадо, която се появи във видеото на новогодишната реч на Плевнелиев .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !