Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кифла ли е Ваня?

отпечатай новината

03.01.2013 18:00 | Видян 4747 пъти

Кифла ли е Ваня?

От известно време в общественото и най-вече в така актуалното фейсбук пространство широка популярност е добил терминът "кифла". Тестената закуска е нарицателно на определен тип момичета, които носят екстеншъни в косите, изкуствени мигли, постоянно се кипрят и снимат в огледалото, по цял ден обикалят моловете и "висят" в кафенетата. И макар да имат кръг от почитатели, голяма част от мъжете предпочитат истинските жени, които се занимават с далеч по-смислени неща.

Точно тези два типа дами противопоставя Ваня в новата си песен. Музиката и текстът са на самата певица и тя донякъде е разказала история от реалния живот. Всеизвестен факт е, че нейна половинка е DJ Дамян, който пък е обект на желание от много фенки. Чрез новия си сингъл звездата на "Ара мюзик" заявява на "кифлите", че са объркали мъжа.

Интересното е, че в клипа към "Обърка мъжа" Ваня играе и двата женски образа и се справя много успешно. Нейните актьорски данни са известни на меломаните и от предаването "Динамит", което се излъчва по Фен ТВ. Освен това чаровницата танцува заедно с момичетата от балет "Амнезия" и то толкова добре, колкото тях. Ефектните тоалети във видеото също са избрани от самата изпълнителка.

Кифла ли е Ваня? Отговорът е не и с таланта си тя го доказва безапелационно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !