Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Явор Бахаров: Кунева ми би шута заради марихуаната

отпечатай новината

06.01.2013 09:06 | Видян 2184 пъти

Явор Бахаров: Кунева ми би шута заради марихуаната

Новият Ромео няма да се държи вулгарно, тъй като е от богат род. Той ще опознава проблемите на новия свят и чрез любовта ще се справи с тях. Но той постоянно ще сънува мрачни сънища. Това сподели актьорът Явор Бахаров за новата си роля – Ромео, за която усилено се готви, пише Блиц.

"Таргетът ми е 12-16 години", каза той шеговито за фенките си пред Нова телевизия. На репетициите за ролята си той вече гледа на по-младите актьори по друг начин – като по-зрял артист. 

Оказа се, че младият актьор за малко се разминал с политиката. Меглена Кунева го запалила да стане лице на партията й. Откакто чула изказванията му за легализацията на марихуаната, вече не му се обаждали от "България на гражданите", обясни той. Все пак марихуаната вече не му е страст. Преди като че ли употребявал по-често. 

Явор трябваше да обяснява и за скандална снимка, на която е позирал с още трима свои приятелки, а пред тях клечат четири разголени момичета. Снимката плъзнала скорострелно по медиите. Всъщност това бил приятелски купон по Великден с равен брой момчета и момичета. Нямало секс между тях, просто позирали за забавния кадър. Изглежда Явор така си купонясва – щуро, с много приятели и без много да му мисли. 

Той успокои всичките си фенки, че няма намерение да се самоубива, каквито слухове бяха разпространени. Те тръгнали от поста му във Фейсбук: "Чудесен ден за самоубийство". Всъщност денят бил 3 януари – мъглив, първият работен след празниците, което го накарало да постне странния статус на английски. 

Явор снима филм от 12 серии, който се нарича "Не давай!". Той ще разказва за спасяването на българските евреи и за всичко, което е било направено, за да не бъдат дадени те в ръцете на нацистите, пише още Блиц.

Малко неохотно актьорът коментира раздялата си с Луиза: "Така се случи някак си. И досега изпитвам топли чувства към нея". 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !