Слави Трифонов се оженил тайно за...

Изключително любопитна дописка пусна „Уикенд“, макар че...

Разкриват името на убиеца в Есента на...

Резките движения на убиеца предизвикат съдбоносни...

Валери и Николета работят за второ бебе

отпечатай новината

10.01.2013 10:00 | Видян 6794 пъти

Валери и Николета работят за второ бебе

Николета Лозанова и съпругът й Валери Божинов работят за второ дете. Двойката се отдаде на романтична екскурзия в Дубай. Близки до двойката издадоха, че по време на почивката футболното семейство не спирало да се труди за наследник.

Преди време плеймейтката заяви публично, че задължително с Божинов ще имат поне още едно дете, ако не и повече. Тя издаде, че очаква това да се случи съвсем скоро и вече няма търпение за втори път да стане майка, пише "Монитор".

„С Валери ще имаме второ дете,” сподели самата футболна съпруга. По време на романтичната си ваканция футболистът непрекъснатото обгрижваше нежната си половинка и не пропускаше да се снима в импровизираните фотосесии на жена си. Освен с камила в пустинята, звездите се разходиха и с Lamborgini Aventador. За да се изфука с тузарската суперкола, Лозанова постна коментар под снимките в социалната мрежа : “Ще играем ли игрите за напреднали? На провокация носиш ли?”.

И докато Николета се радва на любовта си с Божинов, из светските среди плъзна слух, че най-големият й враг – Алисия, се готви да я съди. „Крайно време беше!”, гласи коментар от Facebook, касаещ взаимоотношенията между двете съперници.

Фолк фурията се замисля дали да заведе дело за непрекъснат психически тормоз, както и за уронване на авторитета й. Алисия дори се разболяла и била на прага на анорексията покрай гаврите на Ни Ло в социалната мрежа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !