12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кали разплака Джорджиа

отпечатай новината

14.01.2013 11:15 | Видян 2862 пъти | Гласували 1

Кали разплака Джорджиа

Джорджиа бе гост в предаването „Споделено с Кали” в края на миналата седмица. По време на ефира изпълнителката на Diapason Records не успя да сдържи сълзите си, разказвайки за един от най-тежките моменти в живота си, когато е претърпяла сложна операция и животът й е бил застрашен.

В откровен разговор с водещата Кали чаровната певица си припомни как през септември 2012-а година преживява ужасяващо събитие.

Тя е приета в болница по спешност, тъй като има перитонит, а в последствие се оказва и други проблеми. Тя е оперирана незабавно, като никой не дава гаранция за изхода от интервенцията.

Самата Джорджиа, която е под упойка тогава, разкри как в този миг единственото, което си представяла е, че е заедно с малката си дъщеричка Алиа и със своята майка, която много обича. Връщайки се към тези мъчителни мигове, изпълнителката на Diapason Records не можа да сдържи сълзите си пред камерата.

Искрената й изповед продължи с разказ за това как след като се събужда в болничната стая, започва да си задава много въпроси – дали е щастлива от начина, по който живее, дали отделя достатъчно време на близките си хора и какво иска да промени, след като се възстанови.

Изпълнителката на „Край” не крие, че била много развълнувана след участието си в предаването „Споделено с Кали”. „Нормално е да проявявам емоции, когато говоря на тази тема. Когато бях в ефир, спомените ме връхлетяха толкова силно, че просто не успях да се овладея и се разплаках.

Благодаря на Кали, че реагира изключително адекватно и ми помогна да възвърна самообладанието си.”, довери тя. „Това, което преживях в края на миналата година, обаче много ме промени.

Сега вече живея съвсем различно, защото си давам сметка, че може и да няма утре. И което е най-важното – не пропускам да покажа на близките си хора колко много ги обичам!”, каза още красивата пловдивчанка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !