Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Аман: Митьо Пищова пак се жени, иска дете!

отпечатай новината

14.01.2013 14:00 | Видян 1889 пъти

Аман: Митьо Пищова пак се жени, иска дете!

Този път за последно, искам да се оженя, обяви небезизвестният Митьо Пищова. Сватбата щяла да бъде отново в Банско, където сключи и предишния си злополучен брак. Местният бизнесмен Първан Данков, който и преди му беше кум, пак ще поеме сватбата, щото Митьо бил беден и вземал 120 лева пенсия по болест.

“Жената не знам коя е, понеже ходя с две хубави жени и не знам с коя ще сключа граждански брак", продължи Пищова.

“Жената не знам коя е, понеже ходя с две хубави жени и не знам с коя ще сключа граждански брак. Искам дете и която се навие, с нея ще е", изцепи се Пищова пред Нова телевизия.

Иначе Пищова призна, че намалил темпото. Бил много болен, и в чужбина бил, и в София, и в Павел баня. Сред другите “новини”, които Пищова произведе, беше, че е бил поръчван два пъти. Той разказа, че през 1993 г. държал първия частен хотел край Велико Търново. Тогава се заформяли групировките.

Държал хотела, ресторанта, бара. Имал пътуване до Сърбия и там се скарал с едни хора много жестоко, с едни руснаци. Ставало въпрос за пари, за един имот на една бабичка в Арбанаси. Получил няколко малки патрончета.

След известно объркване, Митьо заключи, че всъщност бил поръчан, защото руснаци му дали едни пари да прави хотели, пък той въпросния хотел забравил да го направи. Купил само земята и забравил да направи хотела. Хапвали, пийвали, веселили се.

Накрая го питали кога ще стане хотелът и той ги завел на една поляна. И досега сега била поляна. Втори път пък му гърмели колата щото предал едни добри хора на държавата. Трети път не са го стреляли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !