Разкриват името на убиеца в Есента на...

Резките движения на убиеца предизвикат съдбоносни...

DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

Венета Райкова оплю Мара Отварачката в ефир

отпечатай новината

15.01.2013 10:00 | Видян 3724 пъти

Венета Райкова оплю Мара Отварачката в ефир

Венета Райкова обяви война на фолк певицата Мария. Отмъстителната водеща на "Горещо" не ѝ прости за тенекията, която ѝ върза преди няколко дни, пише Блиц.

Половинката на милионера Гущеров отсвири Райкова по безподобен начин. Навръх Нова Година тя била поканена да избере Най-горещите мъж и жена за 2012, но не се вяснала на снимките. В последното си предаване Райкова започна своето сладко отмъщение. С кратки вмъквания със снимки на Мара Отварачката и язвителни коментари блондинката започна бойните действия.

Водещата сравни живота на Марчето с турски сериал. Певачката беше описана като момиче, израснало в панелните квартали, което се докопало до пари и лукс благодарение на бившия си съпруг - Митко Андонов.

"Само мултимилионер може да притежава безценната Мария", саркастично обяви Венета Райкова. Мис "Горещо" продължи с думите, че Марчето е мечтателка, а най-голямата ѝ мечта е за нова сватба, която да струва поне 1 милион. Причината била, че щастието за фолк певицата се измерва с пари. Тя добави, че Мара Отварачката провидяла "сексапила" на Хриси Гущеров, едва щом се запознала със съдържанието на банковата му сметка, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !