Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Калин Врачански, Миленита и куп млади актьори в "Шестият ден"

отпечатай новината

15.01.2013 10:15 | Видян 2020 пъти

Калин Врачански, Миленита и куп млади актьори в

Новата 2013 година ще ни зарадва с още едно ново българско филмово заглавие. "Шестият ден" е филм, който разказва историята на Крис (Ивайло Драгиев) и Силвия (Костадинка Аратлъкова), които се срещат случайно в малък планински град. Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той - обикновен младеж от провинциално градче. Любовта им пламва бързо и неусетно.

Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град. Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силвия, изправя двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги. Една история за истинската любов, живота и неизбежния кръговрат.

В главните роли ще видим Ивайло Драгиев ("Тилт", „Отплата“), Костадинка Аратлъкова, Анжела Недялкова ("Аве", "Източни пиеси"), Ивайло Димитров, Богдан Казанджиев, Калин Врачански ("Стъклен дом", "Още нещо за любовта"), Милена Николова – Миленита ("Лора от сутрин до вечер", "Под прикритие") и др.

Филмът е дебютен за режисьора Владислав Радев. Изпълнителен продуцент на лентата е Стоян Витанов. Очаква се "Шестият ден" да излезе на голям екран в края на тази година. Повече информация търсете в официалната страница на проекта "Шестият Ден – Филмът" във Facebook.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !