Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Багата разкара Любина

отпечатай новината

15.01.2013 10:30 | Видян 2695 пъти

Багата разкара Любина

Царят на кютека – световният шампион по ММА Благой Иванов – Багата , е разкарал поредната Златка в колекцията си, пише Телеграф.

Този път за протокола тя се казва Любина и се водеше последната му голяма любов засега. Двойката сложила край на връзката си преди повече от месец, но от деликатност не го оповестявала публично на притихналата в очакване общественост, тъй като решението било болезнено и за двамата.

Според близки, до разрива се стигнало именно заради участието на Багата в къщата на "ВИП Брадър", където бе затворен с бившата си възлюбена Златка (Черната) и тя орева орталъка по него.Иначе според приятелите им Любина била до самбиста в най-тежкия му период, а именно когато се бореше за живота си след като бе наръган при пиянско-наркоманска свада в заведение. Двойката се радвала на безоблачно щастие, докато никой не знаел за връзката им. Самият Благой засега отрича двамата да са се разделили и твърди, че са по-щастливи от всякога. Според слуховете обаче той вече е забърсал нова любовница на име Гентиана Халити.

Миналата година тя стана втора на конкурса за плеймейтки, което автоматично я поставя в полезрението не само на самбистите, но и на целия национален отбор по футбол. Самата Гентиана се изказва деликатно за връзката си с Багата: "Имам отлични впечатления от него. Нека да си приказват, че като пийне, подивява – че кой харесва кротките мъже?" От своя страна Благой категорично отрича да познава подобна жена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !