Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Евгения Банева: Лъжат, че съм в болница!

отпечатай новината

16.01.2013 17:00 | Видян 4084 пъти

Евгения Банева: Лъжат, че съм в болница!

През уикенда столичен ежедневник публикува статия, според която Евгения Банева е болна - или по-точно мъчи я "суха, дълбока кашлица". За по-убедително те дори са публикували две снимки на милионерската съпруга пред ВМА, пише Шоу.

Дали обаче половинката на Николай Банев е болна, кашляща или има друга причина, за да посети лечебното заведение, това научаваме от самата нея:

Жени, как си? Прочетох, че си била в болница.
Аз съм си напълно жива и здрава. Абсолютно никакви болести не ме мъчат. Това е поредната лъжа, която се пише. Нито грип, нито кашлица, нито нищо не ме мъчи. В цветущо здраве съм. Не знам защо някой е решил да пише, че съм болна.

Публикувани са две снимки, за които се твърди, че са направени пред ВМА. Може би си ходила на посещение при някого, след като стана ясно, че на теб самата нищо ти няма? Единственото ми посещение във ВМА е било при доц. Мирослава Кадурина, с която обсъждаме една съвместна инициатива за клиника за лечение на псориазис в "Русалка", тъй като е доказано, че болестта се лекува основно със сол и със слънце. И ако са ме видели в болницата, то поводът съвсем не е бил такъв, какъвто описват. Но според мен тук не говорим само за поредната лъжа.

Мислиш, че характерът на подобни писания има друга не толкова явна цел ли? Каква?
Това писание може би е част от цялата вестникарска война, която се води срещу фамилия Баневи в последните два месеца. Все неща, за които мога и искам да си поговоря с теб, но в по-дълъг разговор.

автор: Анелия Попова

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !