Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Дупето на Ивет Лалова хит в YouTube

отпечатай новината

21.01.2013 09:00 | Видян 2639 пъти

Дупето на Ивет Лалова хит в YouTube

Над 5 милиона гледания и 11 хиляди коментара в YouTube събра кратък клип със спринтьорката Ивет Лалова , превръщайки се най-популярнaтa българка в световния портал за видеосподеляне. Едноминутната лента е запечатала подготовката и спринта на Ивет Лалова от 2012 година в Истанбул, пише Супер 19'.

Причината за големия интерес е гледната точка на оператора, снимал състезателките в гръб, като акцентът определено е върху българката и апетитните ѝ форми. Ивет попадна в класацията на Супер 19` за най-готините жени в България. Тя се нареди на престижното 4 място с 10% от гласовете на читателите в ранглистата на slava.bg. Европейската шампионка на 100 метра неотдавна основа нов клуб по лека атлетика, наречен Ivet Lalova Sprint Academy, а самата тя е първият му състезател.

Лекоатлет  номер 1 на България за 2012 година иска да развива паралелно професионален, детски и аматьорски спорт. Ивет продължава да е отдадена на голямата си италианска любов Симоне Колио, а през миналата година тя стана лице и на световен козметичен гигант.

 



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !