И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Алисия в ужас от 30-те

отпечатай новината

21.01.2013 15:45 | Видян 4388 пъти | Гласували 1

Алисия в ужас от 30-те

Неусетно, бързо и безвъзвратно отлетяха първите 30 години от  живота на Алисия . Една от най-известните фолк певици у нас чуква три десетилетия на 1 март, но вместо радост от предстоящия си юбилей, тя е изпаднала в истински ужас, споделят хора от обкръжението ѝ.

Брюнетката отсега умува къде да се покрие за рождения си ден, за да  избегне безкрайните честитки, които вместо да подобрят настроението ѝ, в ще го вгорчат.

Алисия прави планове за ново далечно пътуване, което да  съвпадне с датата на раждането ѝ, пише Всеки ден.

Тя и приятелят й Ники Михайлов  отново са си набелязали далечна  азиатска дестинация, но плажовете и палмите този път щели да останат  на заден план, тъй като двойката иска да се отдаде на шопинг и барове в свръхтузарската столица  на Малайзия- Куала Лумпур.

Певицата и футболистът ще летят дотам с катарските авиолинии, като само самолетните им билети са на - стойност 2400 евро, научи "Всеки ден".

В азиатската столица те ще прекарат 6 дни в 5-звездния хотел "Принц",  което ще им струва скромните 1350 лева за целия престой.

Сравнително евтиният пансион компенсирал високата цена на транспорта до Малайзия, пресмятала изпълнителката на "На кръгъл час".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !