Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

100 000 лв. от Еврошанс в Несебър

отпечатай новината

23.01.2013 13:45 | Видян 1364 пъти

100 000 лв. от Еврошанс в Несебър

38-годишна управителка на заведение от Несебър спечели 100 000 лв. от лото играта Еврошанс. Късметлийката Златина Апостолова решила да опита късмета си и заедно със своя съпруг отишли в пункта на ул. "Месамбрия" №7 в Несебър.

"Пуснахме няколко фиша и ги наричахме. Този за едното дете, този за другото, един за мен и един за съпруга ми. Тези числа, те бяха седем, защото седем е любимото ми число, ги пуснахме от 17 до 23. Тези числа, които аз бях измислила, бяха печеливши. Когато проверихме талона, не можах да повярвам на очите си. Първо не разбрах какво виждам, дали 1 000 или 10 000, а щом осъзнах, че са 100 000 лв., еуфорията беше голяма. Около нас имаше и други хора, които пускаха и за нула време новината обиколи целия град. Започнаха да звънят и да ни поздравяват. Майка ми не можа да повярва, но всички много се радват за нас и тази неочаквана печалба."

На въпроса за какво мечтае да използва парите, Златина, без да се замисля отговаря, че иска да отиде на екскурзия с децата и съпруга си някъде в чужбина. "За останалите не съм решила още, но дано все за хубави неща да е", каза щастливката.

В заключение Златина пожела на играчите на Евробет "да играят редовно, да не се отказват и късметът ще ги сполети".

Печелившият фиш е пуснат за едно теглене със залог от 20 лв. Числата, които донесоха апетитната печалба на щастливката са: 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23.

В най-динамичната лото игра в България – ЕВРОШАНС залогът се определя от участника, като минималният е 0.60 лв. Максималната печалба е 1 млн. лв. Размерът на печалбата е гарантиран без значение колко хора са играли и колко са спечелили. Тегленията са на всеки 10 минути.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !