Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Константин натрупал 1,4 милиона лв. дългове!

отпечатай новината

24.01.2013 15:00 | Видян 3144 пъти

Константин натрупал 1,4 милиона лв. дългове!

Константин е затънал в дългове към банки, научи Шоу. Популярният фолкизпълнител е теглил големи кредити, за да финансира бизнеса си, но в последните месеци изпитва големи трудности при тяхното обслужване.

Коцето върти дискотека "Плаза" в Студентски град, чиято собственост е спорна, а отскоро планира да разшири полето на бизнеса си и да построи хотел с ресторант в Ахтопол. "Купихме парцел с една постройка към него. Смятаме да направим малък хотел с ресторант. Не знам дали ще успеем за това лято обаче. Поне ще опитаме", разкрива плановете си певецът-бизнесмен.

В София той се бори с конкуренцията на другите заведения с подобен профил и въпреки кризата и проблемите все пак успява да покрива разходите и вноските по заемите.

"Много ми е трудно. Никой не ме пита как въртя този бизнес и как плащам заемите, които съм взел. Само към една от банките сумата е 600 хиляди лева. Към нея се прибавят и лихвите", признава за проблемите самият певец. Според негови приближени общата сума, която той дължи, е близо 1,4 милиона лева.

Голям плюс за Константин обаче е, че неговите колежки идват да пеят в дискотеката му на доста по-ниски цени, отколкото в другите заведения. Това се дължи на добрите контакти, които той има, и на взаимните услуги, които се правят с изпълнителките. По този начин Коцето спестява солидни разходи за хонорари за пеенето на живо.

Самият той също хваща микрофона от време на време, но в последната година просто няма време заради деловите си ангажименти. Константин даже се шегувал с приятели, че толкова, колкото е чел и писал в последните месеци, не го е правил за 11 години в училище.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !