Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

"Господари на ефира" отиват на съд

отпечатай новината

25.01.2013 16:30 | Видян 3729 пъти

Този път може и да не му се размине на Халваджиян . Депутатът от ДПС Гюнай Сефер е решил да съди до дупка предаването "Господари на ефира", след като излъчи видео с побоя над Октай Енимехмедов, твърдейки че един от участниците в мелето е именно той. В последствие се оказва, че лицето, показано в ефир, няма нищо общо с депутата от ДПС. Това е и причината Сефер да реагира мигновено и да се обърне към своя адвокат, пише Всеки ден.

"Този път отиваме на съд. Отправихме искане към Нова телевизия за предоставяне на записа от предаването и сме предприели необходимите действия. За всеки е ясно, че нямам нищо общо с това, което се случи в НДК. Дори нямам близка прилика с човека, когото показват", заяви Сефер в ексклузивно интервю за предаването "Комисията Павлов" по TV7.

Депутатът от ДПС е категоричен, че е станал жертва на поръчка. "Няма вариант да са сбъркали поради невнимание. Просто господата са търсили човек с очила, за да ме обвинят. За целия този цирк научих от мои близки, които ми звъннаха, за да ми обяснят как се излагат от "Господари на ефира". Човекът от видеото е обикновен член на някоя от структурите на ДПС, а пък насаждайки мен, ще спечелят повече", допълни още Сефер.

Той призна, че е изпаднал в шок от случилото се в събота и не може да проумее последвалите коментари. "Само в България може да се твърди, че този инцидент е планиран и е инсцинировка. Безумно е да се говори, че с газов пистолет е невъзможно да се навреди. Който смята така, нека вземе такова оръжие, да го опре в главата си и да стреля", заяви още Сефер.

В ефира на TV7 той съобщи още, че след случая с "Господари на ефира" се отказва от политиката. "Това е последният ми мандат. Отказвам се. Твърде грозно е всичко в политическия ни живот. Уморих се да се прибирам вкъщи, децата ми да са гледали някоя лъжа за мен и да се чудя как да им обясня. Все пак ще продължа да помагам на ДПС, но не като депутат", завърши Гюнай Сефер.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !