И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Мариус пусна къдрици

отпечатай новината

28.01.2013 16:30 | Видян 2723 пъти

Мариус пусна къдрици

Един от най-талантливите български актьори, Мариус Куркински, се снима с къдрава коса до раменете в новия сериал Недадените, пише Супер 19'.

Във филма, посветен на спасяването на българските евреи, Мариус се превъплъщава в ролята на един от тях. Сериалът, чиито първи 6 серии са заснети, вече има своя фенстраница във Фейсбук.

Недадените ще се появи на екран през пролетта. Супер продукцията на БНТ се прави от бившият директор на Драматичния театър в Пловдив Емил Бонев в тандем със сина си Вито Бонев и режисьора Иван Митов. Баща и син са сценаристи и режисьори на сериала, който спечели финансиране от държавната телевизия в размер на 2 135 648 лв, пише още Супер 19'.

Актьорският състав, избран за ключовите роли, е изключително силен. Популярни лица от театъра и киното играят евреи от две семейства, чийто живот се преобръща от събитията в нацистка България. Освен Мариус, Пенко Господинов влиза в ролята на Цар Борис III, Владимир Пенев е митрополит Кирил Пловдивски, митрополит Стефан Софийски е Орлин Дяков, а Марин Янев е Богдан Филов, министър-председателят, с чийто подпис България става съюзник на Германия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !