Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Азис се сравни с Риана и Бионсе

отпечатай новината

29.01.2013 11:15 | Видян 7273 пъти

Азис се сравни с Риана и Бионсе

Риана и Бионсе са също като нас. Те не се харесват на интелектуалците и те ги нападат, защото не ги разбират. По същия начин сме и ние – фолкпевците“, обяви изненадващо Азис и така сам се нареди рамо до рамо със световни идоли – най-нашумелите певици на поп сцената, съобщава Супер 19' в новия си брой.

Костинбродският славей е уверен, че изкуството на дветовните поп звезди е на същата висота като чалгата, но понеже не пеели опера, някои вманячени фенове ги отричали. Но в ЕС не били слепи, те знаели, че чалгата не запада, а е в разцвета си, че това е музиката на народа, затова са отпуснали пари да я подпомогнат.

„За тях това е печеливша музика и е бъдещето на България“, довърши тирадата си певецът.

Той сравни себе си с Риана и обясни, че като се съблече гола, тя не е одобрявана от интелектуалците и те се правят, че не харесват музиката й, но в същото време тайно я слушат.

„Голи, или облечени, трябва да има естетика и ние я спазваме. Нито една от колежките ми не си е позволила да излезе да пее небрежно облечена и да не поддържа тялото си. Външният им вид също е наслада за окото, затова привлича толкова много почитатели. А аз съм свидетел как някои наши интелектуалци ходят размъкнати по улиците, някои артисти със стари и дори скъсани, а понякога и лекьосани фанели и смятат, че това е много шик и са се приближили до изкуството. Изкуството е да пееш добре и да изглеждаш добре“, смята Василка.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !