Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Азис зарадва фенки с гола фотосесия

отпечатай новината

30.01.2013 12:45 | Видян 3864 пъти

Азис зарадва фенки с гола фотосесия

Азис реши да зарадва представителките на нежния пол с нова атрактивна фотосесия, която го показва в съвсем различна светлина. В кадрите звездата на Diapason Records демонстрира изящна усмивка и  перфектно изваяно тяло.

Кралят на попфолка заяви, че тези снимки са подарък за всички момичета и жени, които са негови фенове. "Направих го само за тях и мнението на останалите не ме вълнува. Те са единствено и само за дамите, които открито харесват музиката ми!", категоричен е хитовият изпълнител.

Фотосесията е осъществена от майстора на обектива Костадин Кръстев-Коко. Косите са дело на Венелин Кондаков от салон "Фетиш", а стайлингът е на самия певец. Азис признава, че идеята за кадрите е повлияна от последното му увлечение по кино легендата Джеймс Дийн.

Освен звездата на Diapason Records в част от кадрите се появява и друг герой – домашният му любимец Мопси. Четириногият сладур, който е само на 8 месеца, позира пред обектива също толкова професионално, колкото своя стопанин. На една от снимките той прикрива интимните част на Азис . "За успокоение на природозащитниците, ще кажа, че не съм гол, а нося миниатюрно бельо.", категоричен е певецът. Именно този кадър украсява корицата на актуалния брой на списание Love Style, където е публикувана и част от новата фотосесия на Краля на попфолка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !