Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

32 тайни за Димитър Бербатов

отпечатай новината

31.01.2013 15:15 | Видян 5559 пъти

32 тайни за Димитър Бербатов

Около Митко Бербатов винаги има нещо скрито-покрито, Звездата на Фулъм не е сред контактните футболисти, страни от прожекторите, предпочита уединението и мистерията, особено когато се касае за личния му живот. "Всеки ден" изрови толкова малко известни или тайни факти, колкото години навъртя бившият капитан на националния отбор:

1. Легендите от детството на Митко донасят, че е трансфериран от "Пирин" в ЦСКА срещу 20 чифта футболни обувки.

2. Като малък страда не по момичета, а задето на Коледа никога не му се пада паричката от питката с късмети. Детското му тълкувание е: "Ще си остана беден". В момента печели 100 хил. лири на седмица!

3. Чистачките в благоевградското СОУ "Кузман Шапкарев" редовно измитат от коридорите чували с кестени. С тях ученикът Димитър Иванов Бербатов рита футбол в междучасията.

4. Въпреки че не пилее времето си и набляга на тренировките, бъдещата звезда си пада леко хулиган. Когато след една от първите му срещи с момиче го изпраща до дома му, от кеф обръща трабантче заедно с тайфата си.

5. След 10 ноември родителите му го карат да става сутрин в 6 ч., за да се реди на опашките за хляб. "Опашките понякога стигаха до 2 километра", жалва се Димитър.

6. Физиката му е най-омразният предмет в училище, физкултурата - любимият. Столичното 81-во училище завършва с успех "Много добър 4,80".

7. В спортния интернат в София на бъдещия милионер му се налага да дели стая 311 заедно с още петима кандидати за футболна слава. Само той постига световна кариера.

8. Не отива на абитуриентския си бал, защото не познава съучениците си.

9. Малцина знаят, че седемкратният футболист №1 на България има недъг. Само пред отбрани хора споделя, че десният му крак е с няколко милиметра по-къс от левия!

10. Първата му кола е червен "Опел Вектра". Купува си я като играч на ЦСКА. След време я продава на съотборника си Димитър Иванов, който днес е треньор на "Тунджа" (Ямбол). Той я кара и до днес.

11. След трансфера от "Байер" в "Тотнъм" българинът е най-глобяваният футболист на "шпорите". Редовно закъснява за тренировки. Не защото се успива, а защото се губи из Лондон.

12. Обича да чете криминалета. Още като малък кара майка си Маргарита да му купува романите с приключенията за Шерлок Холмс на Артър Конан Дойл.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !