Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жан-Клод Ван Дам влиза в шоу на ТВ7

отпечатай новината

01.02.2013 09:15 | Видян 3275 пъти

 Жан-Клод Ван Дам влиза в шоу на ТВ7

Екшън легендата Жан-Клод Ван Дам влиза в българско риалити шоу, научи Всеки ден. Актьорът ще вземе рекордните 150 000 долара за една седмица, която ще прекара в Къртицата. Предаването тръгва по ТВ7 от март.

Участниците в него ще се изправят пред всевъзможни предизвикателства, подобни на тези от холивудските екшъни. Всички опасни ситуации обаче ще се случват наистина. Продуценти ще са Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Флирт между Жан-Клод и водещата на сваленото вече предаване Елит - Надя, е в основата на участието му в българското шоу, съобщиха за Всеки ден хора от екипа на Къртицата.

 Двамата се запознали, когато екшън звездата беше в България за снимките на Непобедимите 2. Тогава между тях прехвръкнали мощни искри, които обаче не прераснали в нищо повече. Затова пък Жан-Клод и Надя станали добри приятели. Той имал и други близки приятелства в страната ни, която често посещава.

Именно Надя, която наскоро официално се събра с Андрей след дълга раздяла, свързала холивудската звезда с продуцентите на Къртицата. Те преговаряли и с други екшън герои, но когато се срещнали с Ван Дам, не останала и капка съмнение, че той е техният човек.

Жан-Клод влиза в Къртицата само за седмица. Той ще обучава участниците в шоуто как да се справят с различните предизвикателства, пред които ще бъдат изправени.

Миналата година Нико Тупарев се опита да привлече холивудската звезда за ВИП Брадър, но не успя да се споразумее с него за хонорара. Иван и Андрей обаче нямаха никакъв проблем по този въпрос. Те са категорични, че Къртицата ще бъде най-мащабното и грандиозно шоу, което ще се снима в България тази година. В него ще участват и куп родни знаменитости. Според запознати почти е сигурно, че в предаването ще се включи Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !