Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Бионсе призна: Пях на плейбек за Обама

отпечатай новината

01.02.2013 17:30 | Видян 2677 пъти | Гласували 1

Бионсе призна: Пях на плейбек за Обама

Бионсе призна, че е пяла на плейбек на церемонията за встъпване в длъжност на президента Барак Обама, пише Блиц.

Звездата обясни, че не е имала време да репетира. Пресконференцията преди участието на звездата в паузата на финала на Супербоул започна с изпълнението й на националния химн, този път на живо, с което, надяваме се, завинаги затвори устите на зложелателите си.

"Упражнявам се до изтощение, а тогава нямах време да репетирам с оркестър. Нямаше и истинска проверка на звука. Затова ми беше неудобно да рискувам. Ставаше въпрос за президента и встъпването му в длъжност. Исках да накарам него и страната ми да се гордеят. Затова реших да пея на плейбек – разпространена практика в музикалната индустрия. Много съм горда с изпълнението си", каза певицата и обясни, че всъщност е пяла заедно със записа, а не е имитирала пеене.

Бионсе не беше коментирала досега дали е пяла на плейбек на церемонията. Първоначално тя получи много ласкави отзиви, но след това представител на военноморския оркестър каза, че тя не е пяла на живо, а и изпълнението на музикантите е било записано предварително. Малко след това обаче от оркестъра заявиха, че никой не може да каже дали Бионсе е пяла на живо, или не.

Що се отнася до шоуто й на Супербоул тя отсече: "Със сигурност ще пея на живо. Аз съм родена за това."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !