Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Анелия призна: Емилия ме атакува

отпечатай новината

04.02.2013 10:30 | Видян 3199 пъти

Анелия призна: Емилия ме атакува

Фолк певицата Анелия призна, че колежката ѝ Емилия постоянно я атакува. Мълвата, че конкурентката ѝ никога не я е харесвала, се оказа вярна. "Има атака към мен не само от страна на Емилия, но и от други колежки. За мен това е необяснимо. Хората, които ме познават добре, знаят, че съм човек, изключително зает със себе си и не се вкарвам в интриги. Постъпката на тези мои колеги е проява на изключителна слабост. Приемам нещата нормално и даже не искам да ги коментирам, защото и това е някакво отношение. Хубаво е сами да се осъзнаят, защото си вредят сами. На мен не ми пречи”, категорична е пред Монитор бившата половинка на Коко Динев.

Преди време Емилия призна, че с екссъпругата на любимия ѝ имат доста различни характери. Певицата не харесвала брюнетката още от времето, когато работили под крилото на продуцента Тодор Димитров-Токича, но не навлиза в подробности какво точно има предвид. Засега Анелия не влиза във войната, подпалена от колежката ѝ.

Тя не крие, че на любовния фронт няма нищо ново и още чака мъжа на мечтите си.

"Аз съм жена с много сложен и силен характер. Имам доста големи изисквания към партньора до себе си. И затова все още не съм открила човека, с когото да имам сериозна връзка", споделя певицата и допълва: "За мен по-важно е хората да се обичат. Подписът не е толкова важен. Когато нещо не върви, едва ли ще го спасиш с подпис. Няма проблем пак да се омъжа, но не знам дали ще се намери мъж, който да ме вкара в капана. Любовта за мен е нещо, което те кара да се чувстваш усмихнат, уравновесен и хармоничен. Първата ми любов беше Коко, но може би все още не съм открила голямата и истинска любов, щом нямам партньор до себе си".





автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !