Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сергей и Елена на рождения ден на Гарелов

отпечатай новината

07.02.2013 16:30 | Видян 3419 пъти

Сергей и Елена на рождения ден на Гарелов

Мистър "Панорама" отпразнува 70-годишнина с нова книга и много приятели. В чест на своята 70-годишнина журналистът Иван Гарелов подготви купона на годината. Той покани над 300 гости от политическия, културен, медиен и бизнес елит от последните 20 години в зала № 6 на НДК, която обикновено се ползва от политическите партии по време на избори, пише dir.bg.

Повод за празника не е само юбилеят на телевизионната звезда, но и представянето на новата му книга с емблематичното заглавие "Недалеч и неотдавна", издадена от издателство "Труд", съобщават от Bulphoto. В нея той описва преживяванията си при създаването на знаменитите му филми от горещите точки на планетата. Гарелов празнува и успешния старт на телевизионния си сайт.

Сред гостите бяха Сергей станишев и бившата му приятелка Елена Йончева , президентът Желю Желев, Стефан Димитров, Светлин Русев, Ники Кънчев, Цветанка Ризова, Динко Динев, Христо Сираков и др.

За доброто настроение на гостите се погрижи любимия на Гарелов оркестър Каручката, а Тони Димитрова, Камелия Тодорова и Дони пяха "Happy Birthday".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !