Принц Хари се сблъсква с огромни...

Принц Хари може да се сблъска с огромни проблеми при...

Дизайнер: Изкуственият интелект

Дизайнер: Изкуственият интелект

Хитовия рапър Бобо избира Мис Панагюрище 2013

отпечатай новината

08.02.2013 12:00 | Видян 2701 пъти

Хитовия рапър Бобо избира Мис Панагюрище 2013

Тази събота от 21ч. ще се състои конкурса "Мис Панагюрище" 2013. Красивото българско градче ще посрещне много звезди, които ще изберат най-достойната девойка, която ще сложи короната на победителка. Сред тях ще бъдат аренби изпълнителката Lady B и певецът Бобо, който само преди една вечер спечели наградата за Пробив на годината на церемонията по раздаването на Първите Български Хип Хоп Награди.

Бобо ще полее в Панагюрище и втората статуетка, която грабна, а именно за Хит на годината за дуетното си парче с Графа и Печенката "Дим да ме няма". В журито ще се включи и Мис Силикон 2010 Гери Райчевска. А горещата Джулиана Гани-Best Erotik Model за 2012 ще влезе в ролята на ко-водеща.

Общо 12 момичета между 16 и 25 години ще се борят в надпреварата, която ще им донесе парични и материални награди. В уютния хотел-ресторант „Виктория“ претендентките ще преминат през три тура, които включват дефиле на спортни облекла, бельо, а в третата част ще се разходят по котешката пътечка с официалните рокли на дизайнера Стоян Радичев.

Мисис България 2007 Мариана Маринова, която е организатор на модното шоу ще остави 4-месечния  си бебок Димитър на грижите на баба му, за да може да се появи на събитието. За да стимулира момичетата тя е решила да бъдат раздадени и две специални награди – "Момиче на публиката" и "Най-артистична участничка".

Любопитен е фактът, че победителката от първото издание на конкурса "Мис Панагюрище" през 2011 година, Нора Шопова, вече е един от най-търсените модели на модна агенция "Ивет Фешън". Нора в момента пребивава в Америка и шашка с красота и чар световноизвестни дизайнери и модни брандове. Друга участничка от първото издание, Велислава Ангелова, пък вече може да се похвали с първата си роля в супер успешния роден сериал "Под прикритие", който се излъчва по БНТ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !