Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Дичо се снима в хардкор клип

отпечатай новината

13.02.2013 14:00 | Видян 1606 пъти

Дичо се снима в хардкор клип

На 15.02, този петък, ще бъдат заснети първите кадри от бъдещия видеоклип на парчето Hardcore на Vendetta и Дичо . Камерата ще запечата живото изпълнение по време на концерт в Mixtape 5.

Петъчният лайф е по повод промоцията на новото EP "The Monster" на Vendetta, част от което е и парчето с Дичо. Целта е във видеоклипа да се улови искрената емоция на публиката и да присъстват типичните за рок стилистиката концертни кадри. Освен Hardcore feat. Дичо , EP-то "The Monster" включва парчетата „Пътят надолу” и "Паразит".

Съдбата на потенциалния хит Hardcore тепърва започва. Освен заснемането на клип, предстои ремикс на парчето, който ще е дело на DJ Diamondz. На концерта в Mixtape 5 в петък, за подкрепа на рилийза ще свирят и хардкор бандите C4 и Expectations.

"Хардкор" е по текст, музика и аранжимент на Vendetta. Venedetta е наследник на една от първите хардкор банди в България - FACEUP, която е създадена през 1993-та година. През 2001-ва година към Делян Стефанов (вокали), Сименон Михайлов (китара), Марин Сладкаров (барабани), Мартин Георгиев (бас) и Петър Василев (китара) се присъединяват Александър Първанов - Шута (вокали) и Михайл Йосифов (китара).  

Следват години на размазващи концерти в България и другите европейски страни, а момчетата от Vendetta са делили сцена с изпълнители, като Max Cavalera, Skarhead, Integrity и много други. Освен по екстремна музика, членовете на бандата си падат по също толкова екстремни спортове (барабанистът Марин е републикански шампион по скейтборд и сноуборд).



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !