Ето коя е най-скъпата любовница в...

Според чуждестранни медии украинският модел Яна Орфева е...

Диетолог разкри кои храни от магазина...

Онкологичен диетолог разкри двете покупки в...

Гаджето на Росен Петров ражда от друг

отпечатай новината

15.02.2013 09:00 | Видян 3034 пъти

Гаджето на Росен Петров ражда от друг

Росен Петров е съкрушен след последната си връзка, продължила година и половина, научи “Уикенд”. Днес тя вече е спомен от миналото, а освен че е бил зарязан най-безцеремонно от любимата си, водещият е получил още един удар.

Броени дни след скъсването мистериозната госпожица била забелязана с нов партньор под ръка, от когото е бременна. Терминът й е след няколко седмици, а Росен е обиден и съсипан от предателството й.

По всяка вероятност тя у е слагала руга още по времето, когато официално са били гаджета.

Въпросната госпожица уж отговаряла на чувствата му и му се кълняла в любов. До преди няколко месеца двамата дори правели сериозни планове за бъдещето, а Росен започнал да вярва, че щастието най-после ще му се усмихне и ще може да създаде семейство.

Надеждите му били разрушени на пух и прах, когато девойката му съобщила, че всичко по между им вече се е изчерпало и не намира смисъл да са повече заедно.

Истинският нож в гърба на Росен Петров бил забит не след дълго, когато “услужливи” приятели му донесли клюката, че доскорошната му любима е бременна от друг мъж.

Новината смазала водещият и разбила сърцето му. За да дойде на себе си, той започнал все по-често да използва забранени от закона вещества, които в крайна сметка довели до безумния вид, в който зрителите го виждат на малкия екран.
пише “Уикенд”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !