Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Мария и Гущеров на любовно пътешествие

отпечатай новината

18.02.2013 11:45 | Видян 2586 пъти

Мария и Гущеров на любовно пътешествие

Фолк певицата Мария получи от Християн Гущеров пътешествие до Флоренция по случай празника на влюбените. По всичко личи, че тя и възлюбеният ѝ са се отдали на няколко дни романтика и любов в слънчева Италия, след като Мария публикува няколко снимки от Тоскана, пише Супер 19'.

Най-верните ѝ фенове разпознаха дестинацията от кадър, на който Мария позира пред катедрала Santa Maria Del Fiore. "Хей любими мои. Пожелавам ви вълшебно посрещане на най-красивия празник.  За някои най-любовния, за други имен ден, за трети празникът на виното... Бъдете много здрави, обичайте се много и наздраве! Хриси, обичам те!", бе любовното послание на Мария в официалната ѝ страница.

Преди да замине изпълнителката събра екипа си, за да клипира новото си парче "Шкембе". Пайнерката отдели два дни за заснемането на лентата към чисто новия си сингъл. Тя отново залага на румънския композитор Кости Йонита, който има заслуга за едни от най-големите хитове в репертоара ѝ. Любопитно е, че във видеото ще вземе участие и самия той.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !