Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бобо и Орлин Павлов с нов музикален проект

отпечатай новината

18.02.2013 14:45 | Видян 1858 пъти

Бобо и Орлин Павлов с нов музикален проект

Имаме удоволствието да ви представим новия музикален проект на Орлин Павлов. Творческата колаборация по създаването на песента „Секунда“ събира популярния поп изпълнител с едно от най-актуалните имена на българската хип-хоп сцена – Бобо.

Подкрепени от таланта на DJ Bor4e, те се впускат в реализацията на проекта, a ентусиазмът им довежда до отлични резултати и желание за работа в нова, изненадваща посока.

Така се ражда новият клубен LIVE проект на тримата. Той ще бъде представен в SOFIA LIVE CLUB на 21 февруари, четвъртък от 22:00 ч. със специалното участие на DJ Marten, Ангел Дюлгеров и Милен Кукошаров.

Любопитен е фактът, че Орлин и Бобо не работят заедно за пръв път. Освен голямата подкрепа, която е оказвал в студийната работа на Орлин, именно Бобо е и автор на текста на песента "За нея" (от оригиналния саундтрак на филма Чужденецът").

Новият проект на двамата ще предложи на публиката много чар, танци, добре познати парчета в нови, клубни версии, солидно количество хип-хоп и още много приятни изненади от световната клубна сцена.

Творческото партньорство между Орлин и Бобо е израз на непрестанното търсене на нови, атрактивни музикални форми, в които смесването на стилове води до неочаквани резултати.

Те са плод на добрия обмен на творчески идеи и вродения усет на замесените в начинанието към качествената музика и съвременната музикална сцена.

Очакваме ви на 21 февруари, четвъртък от 22:00 в любимия ни SOFIA LIVE CLUB!

За допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !