12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Алисия бие Николета с маркови дрехи

отпечатай новината

23.02.2013 09:15 | Видян 4716 пъти

Алисия бие Николета с маркови дрехи

Алисия притежава маркови дрехи за 250 000 лева. Близки до певицата издадоха, че в гардероба й има над 1000 рокли.

“Като всяка жена обичам да се грижа за външния си вид, да се обличам и да изглеждам добре. Но не водя отчет колко точно са ми роклите, защото никога не съм парадирала с броя на дрехите, обувките и чантите си нито с марките им. 

Споменавала съм ги само когато е ставало въпрос за реклама”, сподели за „Монитор” половинката на Ники Михайлов.

Обявена от медиите за модна икона, Алисия винаги успява да се носи по гребена на модните тенденции и да добавя нещо и от собствения си стил. Дрехите, които предпочита да носи, са черни рокли до коленете, с презрамки и деколте, което разкрива достатъчно, но не всичко. Това е нейното виждане за сексапил и женственост.

Изпълнителката на „Твоя тотално” неведнъж е признавала, че в гардероба й има дрехи не само на световни марки, но и от български дизайнери, чийто труд и талант тя оценява и подкрепя.

И докато Алисия не обича да парадира със скъпарския си гардероб, врагинята й Николета постоянно се фука в социалната мрежа с марковите си дрешки, които пазарува на килограм от Италия. Преди около седмица съпругата на Валери Божинов и Азис опустошиха бутиците в Милано

После веднага се похвалиха във Facebook с пълен багажник с дрехи, обувки и всякакви аксесоари. Звездите са пръснали над 10 000 евро за покупките си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !