12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Нина Добрев влиза в "Под прикритие"?

отпечатай новината

25.02.2013 11:30 | Видян 3320 пъти

Нина Добрев влиза в

Продуцентите на „Под прикритие" преговарят с американската актриса от български произход Нина Добрев за ролята на щерката на Джаро - Ния, научи ексклузивно Всеки ден. Засега красавицата, която е тотална звезда зад Океана, не е дала потвърждение, но тъй като първите три сезона са успешно продадени в САЩ, е твърде възможно да я видим в така очаквания 4-ти сезон. За това натискат и чуждестранни компании.

Досега за ролята на появилата се в последните минути на финала на 3-тия сезон на кримката бяха спрягани имената на моделката Бориса Тютюнджиева и младата актриса от „Стъклен дом" Луиза Григорова. Втората обаче е обвързана с договор с историческата сага „Дървото на живота", която стартира през март по ТВ7.

Първата пък нямала капацитета да се превъплъти в ролята на дъщеря на страшния мафиот Димитър Туджаров - Джаро. За да проучат зрителското мнение, продуцентите направиха хитър ход, като пуснаха в интернет пространството няколко имена на различни моделки и актриси за ролята на Ния Туджарова и хората единодушно се обявиха против Бориса Тютюнджиева, някои пожелаха да видят като щерката манекенката Диляна Попова .

Коментиращите в интернет направиха и предположение как ще продължи сериалът в следващия сезон - според едното Ния ще се залюби с Иво Андонов (в ролята Захари Бахаров) или пък Джаро ще умре и тя ще му вземе бизнеса и ще почне да мъсти за смъртта му.
 
Според източници на „Всеки ден" персонажът на Ния е вмъкнат в последния момент от сценаристите и никой няма представа коя е и къде е била. „До последно не знаеха дали ще има 4-ти сезон и когато разбраха, трябваше да реагират много бързо", коментираха от киносредите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !