Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Вики Терзийска: Често се карам с мъжете заради тежкия си характер

отпечатай новината

25.02.2013 12:00 | Видян 3262 пъти | Гласували 1

Вики Терзийска: Често се карам с мъжете заради тежкия си характер

Певицата Вики Терзийска от "Мастило" твърди, че има страшно тежък характер. Тя не крие, че заради този факт често се кара с мъжете до себе си. За нея идеалният мъж не съществува, пише Блиц.

”Най-вероятно идеалният мъж за мен ще бъде този, който успее да направи компромиса да живее с мен и да изтърпи тежкия ми характер. И да ме приема такава, каквато съм”, споделя пред “Монитор” тя и допълва: "За мен е важно един мъж да бъде адаптивен, да знае как да накара една ситуация да заработи за него и да му донесе нещо. Било то финансово, било то като авторитет. Колкото повече е активен и динамичен, толкова повече е интересен един мъж". 

Вики коментира и мълвата, че се вдъхновява с наркотици. „Няма такова нещо. Аз съм категорично против дрогата. Към наркотиците се пристрастяват само слабите хора. Аз съм всичко друго, но не и слаб характер. Разбира се, не мога да кажа, че не съм пробвала - пушила съм марихуана. Но това е нещо, което всеки нормален младеж е пробвал. Хубаво е младите хора да открият нещо друго, към което да са зависими. Да са зависими към музиката, към книгите, към природата, а не към химията”, са думите й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !