Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Диана Найденова в стола на Кулезич?

отпечатай новината

27.02.2013 09:30 | Видян 2928 пъти

Диана Найденова в стола на Кулезич?

Диана Найденова най-вероятно ще наследи мястото на Люба Кулезич в ТВ7, научи Всеки ден. След скандалното уволнение на журналистката вчера от медията спешно търсят популярно име, което да я замести.

На този етап най-интензивни са преговорите с "мадам Челюсти". Възможно е тя да застане на екран още тази неделя. Найденова все още не е подписала договор, а води преговори с ТВ7. Имало е вариант тя да започне собствено шоу по Би Ти Ви, но след като проектът пропаднал, сега устатата журналистка ще сменя телевизията.

Междувременно вчера Люба Кулезич потвърди слуховете, че отива в Нова телевизия. Новото ѝ предаване стартира още следващата седмица, 10 март. То ще се излъчва по същото време, с което зрителите са свикнали - всяка неделя от 9. Все още не е ясно името на предаването.

"Ще правя това, което винаги съм правила - обективна и честна журналистика, без да се кланям на силните на деня. Искам да е ясно, че никога не съм наричала протестиращите хора "жалки", но съм категорична, че сред тях има провокатори и те трябва да внимават да не откраднат протеста им. Нелепо е бунтар като мен, човек, който цял живот се бори с табутата и забраните, да бъде обвиняван в слагачество към властта. Всъщност зрителите сами могат да дадат оценката си", коментира вчера пред Всеки ден Люба. Рейтингът на последното ѝ издание е бил най-високият в историята на предаването. На моменти „Насреща" бие дори Би Ти Ви.

Кулезич получи и наградата "Златен скункс" за уволнението си от ТВ7. "Приемам тази награда като "Оскар", заяви през смях журналистката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !