Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Радина плаши Луиза с бой

отпечатай новината

28.02.2013 12:15 | Видян 3607 пъти

Радина плаши Луиза с бой

Тихата война, която водят от няколко месеца Радина Кърджилова и Луиза Григорова , излиза извън контрол и двете вече се плашат с побой.

Крамолите между двете актриси обаче дълго не прекрачваха рамките на добрия тон и бяха само  леко загатнати в различни техни изказвания по медиите. Драстичен връх обаче са достигнали преди дни, когато Радина и Луиза се засекли в известен бар в центъра на София, научи Всеки ден.

Актрисите се забавлявали в изцяло женски компании и именно липсата на половинките им ги окрилила да се развихрят. Според очевидци инцидентът предизвикала Кърджилова, която дори без помощта на любимия си Деян Донков успяла да се натряска порядъчно.

Радина цяла вечер гледала злобно младата си колежка и когато Луиза решила да ползва тоалетната, пристъпила към действие.

Свидетели разкриват, че Кърджилова влетяла в женското помещение започнала да се заяжда. "Ако още веднъж чуя, че обсъждаш мен, мъжа ми или кариерата ми, ще те срина. Не си проси боя, да не ти оставя спомен за цял живот", нареждала Радина.  

Вместо да се отдръпне обаче, Луиза на свой ред я заплашила, че и тя знае много номера и взела да я псува като каруцарка. По чудо не се стигнало до бой, и то благодарение на дружка на Григорова, която я приканила да си ходят. В крайна сметка младата звезда от новия сериал "Дървото на живота" и приятелките й си потърсили друго заведение, където да се забавляват.

Според запознати пък именно новата българска тв поредица, която обещава да се превърне в хит, е повод за поредния скандал между двете.

Радина била убедена, че не са й предложили участие заради Луиза . Според половинката на Деян Донков Григорова поставила ултиматум още на кастингите, че играе само ако Кърджилова не е в актьорския списък, и заради двойно полския и хонорар била предпочетена, пише още Всеки ден.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !