Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Глория с 50 бона хонорар от Денсинг старс

отпечатай новината

01.03.2013 13:00 | Видян 3141 пъти

Глория с 50 бона хонорар от Денсинг старс

50 хиляди е хонорарът, на който склони примата на фолка Глория да участва в предаването Денсинг старс, което стартира от 11 март по Нова тв. Според хора от екипа на шоуто Глория имала и допълнително условие, за да приеме поканата на продуцентите.  Тя искала да й гарантират, че няма да бъде сред първите трима изгонени и имиджът й ще бъде пазен, научи Всеки ден.

Тя щяла да получи солидно обезщетение, ако по някакъв начин името й бъде опетнено или търпи подигравки заради изцепки на сценаристите и режисьорите.

Глория е известна с усърдните грижи за своята физическа форма. Тя е дисциплинирана ми с вродена елегантност и грациозност.

Затова още отсега се счита за една от най-сериозните претендентки за титлата "Кралица на танците", пише Всеки ден.

Наред с нея на ВИП дансинга ще се вихри Латинка Петрова. Актрисата в третата възраст обаче е взела 5 пъти по-нисък хонорар от чалга примата. Латинка Петрова ще залага на чувството си за хумор. Наскоро тя навърши 69 години и е най-възрастният участник в шоуто у нас досега.

Тя се пошегува с възрастта си, като театрално свали магнитна наколенка от крака си по време на танцова репетиция.

В шоуто ще участват също актрисата Елен Колева и световният шампион по бокс Детелин Далаклиев. Бившата на майонезения бос Александър Найденов 5 години се е занимавала с класически и модерен балет, а отскоро е пристрастена и към фламенкото. Тя е дъщеря на балерина и има солидни шансове за краен успех.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !