Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

"Мумията 3" ще измести "Черният рицар"

отпечатай новината

04.08.2008 10:40 | Видян 2022 пъти | Гласували 1

Филмът "Мумията 3: Гробницата на императора Дракон" на кинокомпанията "Юнивърсъл" излезе вчера по кината в Северна Америка, съобщи Асошиейтед прес.

Според специалисти, цитирани от Ройтерс, лентата на режисьора Роб Коен може да измести от челната позиция в бокс-офис класацията безспорния досегашен фаворит на зрителите - "Черният рицар" на Кристофър Нолън.

Очаква се, че през първите дни от появата си на екран третият филм от поредицата "Мумията" ще донесе на създателите си приходи от 50 млн. долара. Историята за Батман едва ли ще събере повече от 40 млн. долара през третия си уикенд.

В "Мумията 3: Гробницата на императора Дракон" Рик О'Конъл, съпругата му и вече порасналият им син Алекс ще се сблъскат с поредната оживяла мумия - с безмилостния китайски император Дракон.

В лентата участват Брендън Фрейзър, Джет Ли, Мария Бело, Джон Хана, Люк Форд и др.

Първата "Мумия", която бе пусната по кината през 1999 г., е с приходи от 43,4 млн долара през премиерния уикенд. Втората лента "Мумията се завръща" от 2001 г. вече можеше да се похвали с 68 млн долара.

Досега общите приходи от двата филма от излъчването им по целия свят надхвърлиха 800 млн. долара, предаде Асошиейтед прес.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !