На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Стефан Щерев открадна Червения килим

отпечатай новината

04.03.2013 17:30 | Видян 2092 пъти

Стефан Щерев открадна Червения килим

В миналото си той наистина имал криминални прояви, но след като пробил в телевизията, превърнал стария си занаят в хоби. За това имал традиция задължително да открадва нещо от хотелите, в които отсяда, а с посуда от заведения можел да комплектува цели сервизи.

"Оттам идва и прякорът му, с който често го бъзикат. Обича да си свива нещо заради тръпката и адреналина", обясняват колегите му,  които приемат с усмивка хобито му, тъй като до момента никой от близките му не е бил ощипан.

Последната кражба на Стефан Смока обаче втрещила всички от екипа му. Докато преживявал своя голям звезден миг на червения килим на церемонията „филм индипендънт спирит ауардс", той не забравил тайната си страст. Водещият се нареди до Оливър Стоун и Робърт де Ниро и въпреки това решил да краде, пише Всеки ден.

След края на церемонията той не се поколебал да скъса парче от официалния червен килим и да го свие. За негово щастие и този път обирът му минал незабелязан, иначе рискувал да лежи в ареста, вместо да се разхожда по ВИП партита на плажа Санта Моника в Лос Анжелис.

Организаторите забелязали проблема с килима, но никой не се усъмнил, че облеченият в скъп костюм актьор има нещо общо с инцидента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !