Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мая Илиева в нервна криза

отпечатай новината

08.03.2013 16:30 | Видян 4461 пъти

Мая Илиева в нервна криза

Вдовиците на знакови мафиотски босове са най-притеснени след похищението на дъщерята на Евелин Банев -Брендо. Близки до Мая Илиева, вдовица на убития бос на ВИС-2 Гворги Илиев разкриват, че тя е изпаднала в нервна криза след отвличането на Лара Банева.

Мая Илиева е близка приятелка с жената на Брендо - Моника Добринова и похищението на Лара я е дестабилизирало. Вдовицата на главния трепери и за двете си осиновени деца- Криста и Андреа. Момичетата временно са спрени от училище.

Силвия Панаголова, вдовица на Бай Миле, пък е командировала в Гърция двете си деца. Наследниците на разстреляният бос от СИК са настанени при семеен приятел в Солун, научи Уикенд.

Шокирана от отвличането е и Яна, вдовицата на Мето Илиенски. Дамата води съдебна битка за наследството на безследно изчезналия виса-джия и очаква да стъпи във владение на наследството му след броени месеци, когато се навършват 10 години от изчезването му. Затова Яна е скрила дъщеря си - 10-годишната Мина, която се роди броени седмици преди Мето Илиенски да се изпари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !