Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Асен Блатечки прави собствен филм

отпечатай новината

11.03.2013 11:00 | Видян 1547 пъти

Асен Блатечки прави собствен филм

Актьорът Асен Блатечки като тийнейджър обмислял да замине да работи извън пределите на нашата страна, но после се увлякъл по актьорството и се отказал.

Вече мисли за собствен филм, само че иска да бъде изпипан и да не изглежда евтин. Секссимволът на малкия екран призна в предването Тази неделя, че често му се е случвало да прави компромиси в професионално отношение. Все пак е доволен, че животът му се е стекъл по този начин и се занимава именно с това, което му доставя удоволствие."Адски много тъпи неща ми се е налагало да играя и продължава да ми се налага", сподели Блатечки .

Когато има възможност, се старае да отделя повече внимание за изграждането на възложения му образ. Преди години например му се наложило да се превъплъти в аутист и затова ходил в психодиспансер и разговарял с един от лекарите, пише 19'.

По принцип обаче няма време за подобни консултации и се налага да търси вдъхновението в себе си. Звездата от Стъклен дом в момента режисира един филм, снима се в сериала Фамилията, играе в десетина постановки и подготвя още нещо ново.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !