Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кали скочи на Андреа: Певица-никаквица!

отпечатай новината

15.03.2013 17:45 | Видян 4568 пъти | Гласували 4

Кали скочи на Андреа: Певица-никаквица!

Андреа бе безмилостно посечена от Кали. Изпълнителката на "Наш'та система 4-4-2" отправи унищожителна критика към гласовите възможности на колежката си и удари шамар на самочувствието й. Любимата на Кубрат Пулев обаче не рухна съвсем. Тя се зарече да продължи и занапред с изявите си напук на злобарите. Хъс за нови музикални проекти не й липсвал, пише Уикенд.

Кали даде начало на войната си с Андреа в медиите. В свое интервю тя изреди онези във фолка, които могат да пеят. Спомена обаче и такива, които според нея са лишени от гласов талант. За пример храбро посочи Андреа.

"Уникално пеят Преслава, Цветелина Янева, Емилия, Деси Слава и Глория. А Андреа за мен е добър артист, но съм далеч от идеята да я сложа в категорията "добра певица". Аз се възхищавам на певици с големи гласови данни. Самата аз не се поставям там, какво остава за човек, който не може да се похвали с изключителни вокални възможности", изцепи се Кали.

Явно усетила, че ще си навлече гнева на Кубрат Пулевата изгора, бившата жена на бизнесмена Антон Краус, се опита да замаже положението. "Пее си прилично. Не мога да кажа, че ме дразни. Песните й са хитове. Тя прави много добри сценични представяния, но дотам."

След интервюто Кали продължила разсъжденията си в тесен приятелски кръг. И отново сипела обиди по адрес на светлокосата си колежка. "Ми, тя няма глас! Как ще е добра певица?!", още веднъж заявила мнението си устатата звезда. И хич и не се притеснила, когато от антуража й намекнали, че не е добре да коментира негативно колеги, с които е в една фирма.

Кали никога не си е мълчала когато е виждала как лишени от музикален талант девойки се подвизават на голяма сцена, припомнят запознати. Навремето тя дори искаше да набие и оскубе Кати на някакъв концерт или участие, защото онази пееше скандално - извън тоналност. Това стана в периода, в който хит бе песента на фалшивото миньонче "Волна пеперуда".

"Имах огромното желание тая "волна пеперуда" да кацне на левия ми юмрук. Такъв полет щях да й изкарам, че после да не може да стане. Съвсем не я харесвах тази певица, изкарваше ме от равновесие с фалшивото си пеене", призна наскоро Кали. И допълни, че когато в миналото скочила да смачка фасона на Кати, едва я удържали трима яки мъже. Иначе щяло да стане страшно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !