Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Хонорарите в Дансинг Старс

отпечатай новината

24.03.2013 09:00 | Видян 4413 пъти

Хонорарите в Дансинг Старс

Примата на родната чалга Глория е приела да участва в Дансинг старс срещу невероятния хонорар от 40 000 лева, които ще гушне за едната чест да се покаже по телевизията. Хора от екипа на предаването разкриват, че тя е поставила и други допълнителни условия на организаторите. Поискала от тях да ѝ гарантират по някакъв начин, че в никакъв случай няма да е сред първите трима изгонени. Така или иначе в контракта пише, че ако я изритат още в началото, продуцентите са длъжни да изтърсят в полата ѝ огромно обезщетение, от което свят ще им се завие. Същото щяло да стане, ако името ѝ бъде опетнено чрез подигравки или други подобни неща, пише Супер 19'.

Близки до певицата разкриват, че тя е известна преди всичко с хубавия си школуван глас и приятна визия, но като танцьорка никаква я няма. За сметка на това обаче е дисциплинирана като фриц от СС.
 
Другите участници в шоуто ще се разминат с доста по – малки хонорари, допълват източниците. Така например  Латинка Петрова ще вземе едва 10 000 лева, срещу които ще трябва да се прави на маймуна пред цяла България. Също толкова ще вземат и световният шампион по бокс Детелин Далаклиев и актрисата Елен Колева, която има шансове за успех и драпа за титлата. Някои като тв репортерка от На Кафе Зейнеб Манджурова пък ще се задоволят и с хонорар от 5 000лв. При тях по-скоро участието в надпреварата е, за да си направят пиар. Идолът на тинейджърите пък Ангел, от дуета с Моисей, ще прибере скромните 12 000лв.

Космически хонорар ще прилапа Ицо Хазарта. Първоначалните слухове, че именно Глория ще е с най-висок хонорар от всички участници, се оказаха неточни. Докато примата на чалгата ще взима по 4 бона на седмицата, рапърът ще прибира почти двойно – 7000 на седмица. Проста сметка показва, че ако Ицо Хазарта се задържи до края на риалити шоуто, по сметката му ще са влезли над 80 бона.

В същото време Глория се е пазарила доста време за 5000 лева на седмица, но продуцентите я отрязали и смъкнали до 4 бона. Такъв пазарлък при Хазарта не минавал и под 7000 не смъкнал. „Коя съм аз и кой е той, че да му дават повече”, съскала Глория по коридорите. Примата не можела да се побере в кожата си, че Хазарта е оценен на повече от нея, въпреки дългогодишната й кариера. Според запознати от шоуто враждата, която сега тлее между Хазарта и Глория, ще се превърне във война на терена.

Според последните клюки зад кулисите на предаването, българската звезда в Холивуд Стела Ангелова има гарантирано място на финала на Дансинг старс и ще спечели шоуто. Източници от предаването разкриха още на старта му, че известната танцьорка се е съгласила да прекъсне бляскавата си филмова кариера и да остане 3 месеца в България само при условие, че грабне приза.Освен това поискала за участието си  и солиден хонорар.

Сумата е платена предварително, но и според продуцентите не била кой знае колко голяма, защото тя е за всички месеци, в които Стела ще се изявява в предаването. „Все пак говорим за човек, който прави каскади за Аватар и Трансформърс, нещата са на друго ниво, обясняват от екипа. Разходите по престоя й също не били големи, тъй като тя пожелала да отседне в четиризвезден по-скромен хотел. Всички от екипа на предаването са очаровани от прочутата българка, която по никакъв начин не парадирала със славата си или приятелствата със звезди от ранга на Мадона и Рики Мартин, пише още Супер 19'.

Скромността на Стела й спечели още на старта на тв риалити любовта на зрителите и журито. С танците тя се справи очаквано перфектно, защото това е работата й и в живота и обра отличните оценки.  Останалите участници обаче не приеха безапелационната й победа добре и започнаха интригите. Според част от дамите конкуренцията на Стела не е честна, защото освен професионалната й подготовка, тя има и доста силна връзка сред журито. Майка й, Ефросина Ангелова, се прибра наскоро в България след 23 години, за да поеме като старши треньор националния ни отбор по художествена гимнастика. Тя е поканена лично от президента на федерацията Илиана Раева.

"Раева е жури в Дансинг старс и ако това не е конфликт на интереси, здраве му кажи. Ясно е, че като всичко по телевизиите у нас, и това ще е нагласено", възмутиха се част от родните звезди, които отсега се предават в битката със Стела. Конкурентите на нашенката от Холивуд са недоволни и че именно на нея е даден най-силният партньор сред професионалните танцьори. Тя танцува с Атанас Месечков, който в предния сезон получаваше само шестици в тандем с актрисата Виолета Марковска и бе най-добрият сред мъжете.

Според друга клюка пък сексоложката  Наталия Кобилкина си е платила солидна сума, за да се появи в предаването. Устата рускиня дори се направила на учудена от "поканата" за участие, но запознати споделят, че тя сама се е набутала в Дансинг старс. Сексоложката отдавна мечтаела да се появи в подобно риалити. Тя обаче знаела, че дори няма да има възможност да я поканят. Затова Кобилкина предприела крайни мерки. Говори се, че тя дала, на когото трябва рушвет, за да я вземат сред участниците. Така Наталия, която се прочу със секс рубриката си в Шоуто на Слави, ще сбъдне мечтата си да танцува на екран, а и ще си направи сериозна реклама по телевизията.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !