Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

100 Кила влезе в ковчег за новия си клип

отпечатай новината

22.03.2013 12:30 | Видян 1504 пъти

100 Кила влезе в ковчег за новия си клип

Новото видео на 100 Кила „Каймака” ще шокира феновете му с локацията и стилистиката си –клипът е сниман поравно в морга и Централни софийски гробища, а самият рапър № 1 лежи в ковчег, возен от катафалка „Кадилак”. Естествено в края на клипа 100 Кила оживява и даже налага Смъртта с помощта на рапъра Големия, който също участва в парчето, а най-наблюдателните фенове ще разпознаят в няколко кадъра образа на Тупак Шакур - жив и с тишърт на 100 Кила.

Автор на музиката на „Каймака” е Viktr FB Dobrev, работил вече със 100 Кила по бийтовете на хита “System”, а заглавието на парчето идва от „каймака на гъзетата”, както Килата описва феновете си. Най-голямото предизвикателство за режисьора Андрей Хадживасилев по време на снимките било да накара гълъбите от ковчега да излетят – пернатите актьори просто не искали да излязат на студа и се наложило да пуснат дразнеща музика, която да ги изгони.

Парчето „Каймака” е първият сингъл от предстоящия нов албум на 100 Кила - ZLA10, който вече трябваше да е на пазара, но смяната на правителството осуети плановете и доведе до забавяне на разрешението за издаване на диска, така че феновете могат да го очакват през следващата седмица. Клипът към „Каймака” вече може да се гледа ексклузивно в официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !