Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Фолкпевецът Джордан спасил момиче от изнасилване, счупили му ребро

отпечатай новината

22.03.2013 16:30 | Видян 2068 пъти

Фолкпевецът Джордан спасил момиче от изнасилване, счупили му ребро

Попфолк изпълнителят Джордан е спасил момиче от изнасилване след свое участие в Свищов.

"Беше преди около месец, прибирах се към хотела, чух писъци и зов за помощ", каза изпълнителят пред радио "Веселина".

"Всичко се случи много бързо. Съвсем инстинктивно се втурнах да помогна. Аз пострадах. Удариха ме няколко пъти. Даже имах спукано ребро. Много неприятна случка, иска ми се да я забравя. Момичето е добре. Но, определено, ако не се бях появил аз, тя щеше да пострада много сериозно", допълва певецът.

За щастие, около него има и доста по-приятни истории, и те са свързани с една ... дубайска принцеса. Случката се развила в Палма да Майорка, където преди година Джордан празнувал рождения си ден. Там, на пристанището, се срещнали и сближили с красавицата.

"Предполагам, че е била привлечена от външния ми вид, обяснява българинът. "Тя ме покани на гости, но все още не мога да намеря време да я посетя", каза той.

Йордан Методиев е истинското му име. Гордее се, че е един от малкото поп фолк изпълнители, които са кореняци софиянци. Избрал артистичното си име Джордан, защото звучало модерно и подобаващо на един истински ... софиянец.

Джордан има две сестри, които са по-големи от него и вече семейни. Баща му е музикант. „Моето семейство е консервативно, не богато, откровеничи изпълнителят. Възпитали са ни много добре и тримата. Посещавахме дори църква. Малко са хората, които имат морал и ценности, а аз имам такива, и определено за това допринесе ходенето на църква от малък. Сега ходя на църква, когато имам свободно време".

"Бог е силата, която ни движи и ни кара да живеем", смята Джордан. „Аз съм много вярващ човек. Аз се уповавам за много неща на Господ и мисля, че той ми помага".

„Най-често нарушавам обаче седмата Божа заповед "Не прелюбодействай". Но не изневерявам, защото няма на кого. В момента съм абсолютно свободен и търся", разкри той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !