Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кристина Агилера отслабна

отпечатай новината

30.03.2013 09:00 | Видян 1924 пъти

Кристина Агилера отслабна

В зората на своята кариера Кристина Агилера бе набедена за анорексичка, заради прекалено слабата си фигура. С времето обаче това се промени и в последните години Агилера даже доста напълня.

Сега пък критиците започнаха да сочат неодобрително с пръст едрата ѝ талия и да я обвиняват, че прекалява с похапването, пише edna.bg.

Кристина от своя страна заяви, че в нейните вени тече латино кръв, а латино момичетата са с пищни форми и тя се гордее с фигурата си.

По-лошото обаче беше, не че певицата е надебеляла, а в това, че избираше най-неподходящи дрехи за сценични тоалети. Тя излизаше на сцената по трико и лъскав чорапогащник, прекаляваше с грима и цветните кичури в косата и като цяло показа, че няма нито добър вкус за обличане, нито добър стилист, който да ѝ помага.

Сега обаче звездата показа, че е решила да промени всичко това. На премиерата на новата ѝ песен - "Feel The Moment" тя демонстрира отслабнала и по-красива фигура, както и добро съчетание на дрехи, обувки и аксесоари, както отбелязват и от Dailymail.co.uk.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !