Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Васко Василев стана анорексик!

отпечатай новината

29.03.2013 17:15 | Видян 2463 пъти

Васко Василев стана анорексик!

Виртуозният цигулар Васко Василев, който е най-младият концертмайстор и солист на оркестъра към Кралската опера в Лондон, се е стопил до неузнаваемост. От няколко месеца 42-годишният бохем е станал кожа и кости и е заковал кантара на 50 килограма, одумват го в музикантската гилдия.

Тъй като не обичал да спортува, Васко поддържал форма с изтощително свирене по 10 часа на ден. Напоследък обаче програмата му била задръстена от ангажименти и музикантът едва намирал време да се наспи. Негов колега дори успял да го щракне как си почива, спейки направо на пода в гримьорната, пише Уикенд.

Макар вече да е на 42 години, Васко продължавал да мисли само за кариерата си и нямал никакво намерение да преминава в редиците на семейните мъже. Докато живеел на семейни начала с доста по-възрастната от него цигуларка Памела Никълсън, тя се грижела за неговия комфорт. След като дългогодишната им връзка се разпадна, Васко заживял като типичен ерген и занемарил здравословния начин на живот, който някога водел. Той до такава степен свикнал с ергенския живот, че всичките му близки и приятели са приели мисълта, че няма начин да го видят с булка пред олтара. А и с номадското му ежедневие, включващо обикаляне по турнета и световноизвестни музикални сцени, за Васко е трудно да си намери жена, която да го чака чинно вкъщи като Пенелопа.

Синеокият цигулар обаче не може да се оплаче от липсата на нежно внимание около себе си. През последните седмици той лети на крилете на щастието с новата си любима Томо.

Както подсказва и името ѝ, тя е от японски произход и по всички личи, че Васко е хлътнал. Толкова, че е съгласен да се установи в Страната на изгряващото слънце.

Романтичната история на влюбената двойка датира от миналата пролет. Васко и Томо се срещнали за пръв път по време на негов концерт във Виена, но искрата припламнала чак когато цигуларят пристигнал в Япония, за да озвучава партита на автомобилен гигант

На едно от тях се засекли случайно с Томо и от дума на дума стигнали до извода, че се привличат много. Изобщо не губили време в криене на чувства и се отдали на любовта си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !