Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Денис Родман се разплака в Сблъсък

отпечатай новината

01.04.2013 09:45 | Видян 2266 пъти

Денис Родман се разплака в Сблъсък

Големият участник в Къртицата Денис Родман напусна за минути предаването Сблъсък, разстроен до сълзи от въпроса дали е правил опит за самоубийство. В своя стил Родман излезе от студиото, явно разчувстван от питането на водещия, дали някога е посягъл на живота си. “Да посягъл съм”, изрече той и излезе.

Върна се и само тъмните очила пречеха да се види, че е плакал. Това, че легедндата на NBA е правел опит за самоубийство, е написано в автобиографичната му книга. След като дълго време бе несвойнствено учтив и добричък, Денис не изневери на себе си в Къртицата и поднови грубиянското си поведение. Пръв го отнесе Азис.

Родман изгледа лошо Костинбродският славей и го попита: “Трябва ли постоянно да демонстрираш тая гейщина?” Васко се сконфузи и отговори, че така се чувства още от малък. След това захапа и Николета. Очевидно вече знаещ за брака й с Валери Божинов, той я шашна с думите: “Гаджето ти уж е известен, пък ти работиш без причина. Той печели толкова много пари, ти какво правиш тука?!”. Това силно разстрои НиЛо и се наложи другите участнички да я убеждават как са уверени, че не е с Валери заради парите, пише 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !