Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Куката показа среден пръст на демагозите

отпечатай новината

01.04.2013 13:30 | Видян 3367 пъти

Куката показа среден пръст на демагозите

Актьорът Мариан Вълев показа среден пръст на политиците. Причината за гнева на Куката от "Под Прикритие" е икономическата криза в страната ни, както и всички "шибани демагози", отговорни България да е в това положение, пише vsekiden.

"Аз съм парченце от изгубеното поколение. Жал ми е, че нашите майки и бащи живеят в мизерия. Пътувам много из страната - виждам бедност, нищета. Майка ми 40 години беше учителка. Ако ме няма мен, ще умре от глад", сподели Вълев по ТВ7

Той все пак призна, че за разлика от много българи, живее сравнително добре, но все пак не е щастлив. Причината е, че се чувства самотен и тъжен, а скорошната катастрофа, която преживя го е разтърсила. "За мен това е знак от съдбата. Казват ми, че съм луд, може и да съм, но може би съм грешен", описа емоционалното си състояние той.

Куката подчерта, че нито е звезда, нито пък секссимвол. "Нали се виждам в огледалото?! Какъв секссимвол съм аз?! Аз съм актьор, бе, брат! Звездите са горе на небето, аз просто си върша работата".

На въпроса какъв е най-големият ти комплекс, Вълев отговори: "Че не съм добър актьор. Стоя вкъщи пред огледалото, повтарям си репликите и се мъча".
 

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !