Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Алфредо Торес: Играх гей

отпечатай новината

02.04.2013 10:15 | Видян 1602 пъти

Алфредо Торес: Играх гей

Кубинският танцьор и хореограф Алфредо Торес е голямата изненада в историческия сериал Дървото на живота по TV7. Появява се в образа на музикант, гост в дома на главните герои - богаташите Вълчеви. И макар че едва ли някой е очаквал именно в тази продукция да види човек с тъмен тен, според екранната история в годините след обявяването на Независимостта във Видинско се появява тъмнокож музикант на име Уилям. Той свири на контрабас и общо взето само гастрилира в няколко епизода, пише Супер 19'.

Първият му досег със света на превъплъщенията бил преди 6-7 години. Поканил го лично режисьорът Здравко Митков да се присъедини към екипа на постановката Клетка за сестрички в Сатиричния театър. С любопитство приел това ново предизвикателство и така се запознал с големи имена от сцената като Веселин Ранков, Иван Радоев и Валентин Ганев. "Играя хомосексуалист, който е дошъл от Холандия и не може да говори добре български. Всъщност хомосексуалист се играе трудно, но може би в жестовете малко ми помогнаха танците. Всичко обаче стана заради това, че режисьорът е много добър", спомня си Алфредо.

Журиращият в Дансинг Старс в момента работи по нова песен заедно с Поли Генова,  в която ще се опита да изкара максимално добре текст на български. В плановете му за бъдещето влиза и реализирането на мюзикъл. Надява се някой ден да има възможността да реализира тази своя голяма мечта, за да може да се пробва и като режисьор. Алфредо може да се похвали и с цели четири деца в България и още две в Куба. Преди обмислял да увеличи броя на наследниците си до 9-10, само че вече се е отказал от тази идея. Причината за това е, че у тях щяло да стане абсолютна лудница.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !